Diepvries
Of het nu gaat om vlees, vis, snacks of desserts, wat een gemak om altijd iets in huis te hebben! Daarom hebben wij voor u een grote variatie aan producten in onze diepvriesafdeling.
AARDAPPELPRODUCTEN
Geniet van ons rijkelijk assortiment aardappelproducten van de beste merken.

 

APERITIEF
Heeft u straks familie of vrienden op bezoek voor een gezellig aperitief met bijhorend hapje? Begeef u snel naar de aperitiefafdeling, waar tientallen lekkernijen op u wachten.

 

DESSERTS
Mini-eclairtjes, appeltaart, frambozen, slagroomsoezen, … Komt het water u al in de mond? Dat en nog zo veel meer is verkrijgbaar bij de afdeling desserts.

 

GROENTEN ARDO
Wij bieden ook alle soorten groenten aan, verpakt per 2,5 kilogram. Vers en snel te bereiden.

SNACKS
Thuis je eigen Bicky burger bereiden of een snelle hap klaarmaken? In de diepvriesafdeling zijn er tientallen snacks beschikbaar, van pizza’s tot croque monsieurs en hamburgers.

VIS
Bent u geen vleesliefhebber of geniet u graag eens van een stukje vis? Ook dan hebben wij voor u een oplossing. Van panklare pladijs en tonijnsteak tot zalmfilets.

VLEES & GEVOGELTE
Lam, schaap, geit, gevogelte, kalf, rund, … al deze lekkernijen kunt u bij ons ook diepgevroren aankopen.

WILD
Wild is seizoensgebonden, maar dat hoeft u niet tegen te houden om er op elk moment van het jaar van te genieten. In de diepvriesafdeling vindt u alle soorten wild diepgevroren terug.

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties en ontdek ons nieuws.
Mis niets over Markey Vleeshalle: laat je e-mail achter.