Groep, Kamp of Evenement? Wij verzorgen het vlees voor u!

M

arkey verzorgt al uw bestellingen van klein tot groot.

Groepen, Kamp of Evenement?

Een feest, viering of gewoon veel volk uitgenodigd?
Een kamp gepland met je vereniging?

Je bestelling aangeleverd en verpakt zoals je vraagt. Dat maakt Vleeshalle Markey tot dé partner voor vlees, ongeacht de grootte van je bestelling.
En kwaliteit gegarandeerd.

markey-feesten

Je feest

Feesten kunnen we als de beste, maar voor je koud buffet, breughelmaal en warme beenham ben je bij ons even goed aan het juiste adres.

Je persoonlijke wensen toveren we om in een persoonlijk aanbod. Een week op voorhand bestellen verzekert je van de perfecte kwaliteit en service.

Bestel hier uw gespuite of gekookte hammen.

Je kamp

“En het eten is ook lekker.”

Dat staat zeker op het kaartje dat je ontvangt vanop kamp. Van gehakt voor spaghettisaus over worsten tot hammen en beleg … Alles verpakt naar wens en in snelkoelers diepgevroren. Onze garantie voor de beste kwaliteit. Ook in het bewaren.

markey vlees koud buffet

Vlees voor koud buffet

Een smakelijke selectie charcuterie is de ideale basis voor een koud buffet. De fijne vleeswaren komen in winkelverpakking (1kg) zonder serveerschotel. We benaderen altijd zo goed mogelijk het aantal personen. Bestellen doe je bij voorkeur 2 dagen vooraf. Dan hebben we alles mooi op tijd en super vers voor je klaar.

8 soorten vlees zonder kippenbout (250gr)
of 9 met een gebakken kippenbout (330gr)

Vlees voor je breugelmaal

In een handomdraai tover je een klassiek breugelmaal op tafel. Het vlees bieden we aan in winkelverpakking (per kilogram), zonder serveerschotel. We benaderen zo dicht mogelijk het gewenste aantal personen. Graag 2 dagen vooraf bestellen. Razend vers op je feesttafel.

8 soorten Breugelvlees (330gr)