Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer
Vers vlees

Wist u dat ons vlees gekweekt wordt in West-Vlaanderen? Bovendien wordt ook alles verwerkt in ons eigen atelier. Hierdoor garanderen wij beste kwaliteit tegen de beste prijs.

RUNDS, KALF EN PAARD
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

 

Omdat onze ambacht vakmanschap is waar we trots op zijn, kiezen we voor u vlees van de beste kwaliteit. Denk maar aan onze nationale trots, het Belgische wit-blauw en Franse rassen die eveneens garant staat voor een sublieme smaak.

 

VARKEN

 

Wist u dat ons vlees gekweekt wordt in West-Vlaanderen ? Bovendien wordt ook alles verwerkt in ons eigen atelier. Hierdoor garanderen wij beste kwaliteit tegen de beste prijs.

 

GEVOGELTE

Van een kalkoenlapje tot een kipfilet, al dan niet gemarineerd. In onze afdeling vindt u gevogelte om vingers en duimen bij af te likken.

 

MARINADEBEREIDINGEN
Alle marinades worden door onze slagers volgens eigen recepturen bereid.

Alle marinades worden door onze slagers volgens eigen recepturen bereid.

 

WILD

Wild is seizoengebonden. Ganzen, wilde eend, patrijs, konijn, … kan u verkrijgen in augustus en september. Fazant haas en hert van oktober tot en met december.

 

PANKLARE GERECHTEN
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Wij bieden dagelijks huisgemaakte panklare gerechten aan in verschillende smaakvariaties én tegen een scherpe prijs.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties en ontdek ons nieuws.
Mis niets over Markey Vleeshalle: laat je e-mail achter.